Pored privatnog smještaja, u Karlobagu imate i mogućnost odsjesti u dva hotela - Hotelu "Velinac" te Hotelu "Zagreb"...
Hotel Velinac
Trg dr. Franje Tuđmana 1
53288 Karlobag
Croatia - Europe
Tel./fax: +385 53 694 008
info@hotel-velinac.com
www.hotel-velinac.com
Hotel Velinac je smješten na centralnom trgu autohtonog primorskog mjesta Karlobaga što će Vam omogućiti da u potpunosti osjetite svakodnevicu lokalnog stanovništva, ali biti i dobra baza ukoliko poželite više od samog sunca i mora, ukoliko poželite istražiti okruženje ili baviti se nekom od sportsko-rekreacijskih aktivnosti koje okruženje omogućuje.
Kroz personaliziranu uslugu ovog malog hotela u vlasništvu obitelji Vrkljan Vi nećete biti samo gost, već prijatelj obitelji.
I sam hotel priča svoju autohtonu priču, što kroz bogatu ponudu domaće hrane konobe Ribar i terase Bonace, a što kroz brojne detalje koji svjedoče nekadašnjoj tvrđavi koja je pretvorena u hotel i upoznaju Vas s tradicijom i kulturom ovog kraja, a sve kako bi Vaš doživljaj bio jedinstven.
Hotel je otvoren cijelu godinu.
Parking je smješten uz hotel i uključen je u cijenu smještaja. Za vise informacija posjetite nas na www.hotel-velinac.com

Hotel VELINAC

Trg dr. Franje Tuđmana 15
53288 Karlobag
Croatia - Europe
Tel./fax: +385 53 694 008

info@hotelpalacevrkljan.com
www.hotelpalacevrkljan.com

Hotel Velinac smješten je uz samo more, na centralnom trgu Karlobaga što će Vam omogućiti, uz toplu obiteljsku atmosferu samog hotela, da udahnete svakodnevicu ovog autohtonog primorskog mjesta. I sam hotel priča svoju autohtonu priču, što kroz bogatu ponudu domaće I internacionalne hrane Konobe Ribar sa dvije ljetne terase s pogledom na more, a što kroz brojne detalje koji svjedoče nekadašnjoj tvrđavi i palači u kojoj su u 16. i 17. stoljeću stolovali hrvatski banovi Karlović i Berislavić. Ukoliko želite više od sunca i mora u kojima možete uživati na hotelskoj plaži, lokacija hotela je izvrsna baza za upoznavanje okruženja ili bavljenje nekom od sportsko-rekreacijskih aktivnosti koje omogućuju more i planina Velebit.

Hotel je otvoren cijelu godinu. Za goste hotela je osiguran besplatan wi-fi te parking.

Hotel Zagreb
Smješten je na samom rubu obale, netom do mora, s plažom koja nam omogućuje plivanje i kupanje u kristalno čistom moru. Miješavina morskog I planinskog zraka  otvara velike mogućnosti za zdravi, opuštajući odmor.
Okružen zelenilom, hotel Zagreb raspolaže sa 104 udobno namještene sobe i 9 apartmana. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, klimatizirane,s kupaonicom, TV- om,s balkonima i  prekrasnim pogledom na otok Pag.Hotel također sadrži bar, unutarnji bazen sa slatkom vodom, saunu, wellness&spa, fitness i sportske terene.
Hotel Zagreb uz ugodno osoblje, posjeduje bogatu sportsku i zabavnu ponudu koja omogućuje aktivan i zanimljiv provod , kao i bogat program fakultativnih izleta u organizaciji hotela, do najlijepših nacionalnih parkova Hrvatske, starih gradova nad obalom Jadrana i zanimljivih otoka.
Poslije dana provedenog na plaži, na suncu, imate mogućnost opuštanja na otvorenoj terasi s prekrasnim pogledom na more, romantičan zalazak sunca
Hotel "Zagreb" smješten je na samom rubu obale, netom do mora, s plažom koja nam omogućuje plivanje i kupanje u kristalno čistom moru. Mješavina morskog I planinskog zraka  otvara velike mogućnosti za zdravi, opuštajući odmor.
Okružen zelenilom, hotel Zagreb raspolaže sa 104 udobno namještene sobe i 9 apartmana. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, klimatizirane,s kupaonicom, TV- om,s balkonima i  prekrasnim pogledom na otok Pag.Hotel također sadrži bar, unutarnji bazen sa slatkom vodom, saunu, wellness&spa, fitness i sportske terene.
Hotel  uz ugodno osoblje, posjeduje bogatu sportsku i zabavnu ponudu koja omogućuje aktivan i zanimljiv provod , kao i bogat program fakultativnih izleta u organizaciji hotela, do najlijepših nacionalnih parkova Hrvatske, starih gradova nad obalom Jadrana i zanimljivih otoka.
Poslije dana provedenog na plaži, na suncu, imate mogućnost opuštanja na otvorenoj terasi s prekrasnim pogledom na more i romantičan zalazak sunca...

HOTEL ZAGREB d.o.o.
B. Jelačića b.b.
HR-53288 Karlobag
Hrvatska / Croatia
Tel/fax: ++385 53 694 757
Tel:  ++385 53 694 233
Tel:  ++385 53 694 777
http://www.hotelzagreb.hr
© Webdesign by www.firmus-grupa.hr